Κίνα Πλήρης εξοπλισμός γυμναστικής κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lena

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 13318317078

WhatsApp : +8613318317078

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Ο laijian εξοπλισμός ικανότητας Foshan ειδικεύεται μεγάλης έκτασης στο μέσο και υψηλό εξοπλισμό γυμναστικής κατηγορίας εμπορικό, συμπεριλαμβανομένου εμπορικό treadmill, των μηχανών γυμναστικής δύναμης, των καρφίτσα-φορτωμένων bodybuilding μηχανών και φορτωμένων των πιάτο μηχανών γυμναστικής, εμπορικά treadmills, των ellipitcal μηχανών, των ποδηλάτων άσκησης, των μηχανών κωπηλασίας, των spining ποδηλάτων και άλλου καρδιο εξοπλισμού, όλων των dumbells, των πιάτων βάρους και άλλων εξαρτημάτων γυμναστικής επίσης.

Foshan Laijian Fitness Equipment Factory γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM / ODM

Laijian LJFITNESS παράγουμε ανεξάρτητα και αναπτύσσουμε τον εξοπλισμό ικανότητας γυμναστικής, διαχειριζόμαστε την παραγωγή σύμφωνα με τις τυποποιημένες διαδικασίες, και χρησιμοποιούμε τις αυστηρές ποιοτικές απαιτήσεις και πρότυπα επιθεώρησης για να κάνουμε ποικίλη εργασία ελέγχου πριν από, κατά τη διάρκεια και μετά από την παραγωγή για να εξασφαλίσουμε ότι οι καταναλωτές μπορούν αληθινά να απολαύσουμε υποσχόμαστε την ποιότητα.

Ε & Α

Έχουμε ένα επαγγελματικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων. Οι μηχανικοί ανάπτυξης προϊόντος έχουν πολλά έτη εμπειρίας σχεδίου. Έχουν συμμετεχθεί στα σχετικά επαγγέλματα για 20 έτη. Έχουν μια έντονη διορατικότητα στην αγορά, μπορούν γρήγορα να πιάσουν τις προτιμήσεις αγοραστών, να καταλάβουν τις τρέχουσες ανάγκες πελατών, και να αναπτύξουν τα προϊόντα. Το προϊόν ο πελάτης είναι πιό ικανοποιημένο με. Και σύμφωνα με τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις του πελάτη, μπορούν γρήγορα να καλύψουν τις απαιτήσεις.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας