Κίνα Πλήρης εξοπλισμός γυμναστικής κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lena

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 13318317078

WhatsApp : +8613318317078

Free call

Περίπτωση γυμναστικής των πελατών της Τανζανίας

March 27, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπτωση γυμναστικής των πελατών της Τανζανίας

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπτωση γυμναστικής των πελατών της Τανζανίας  0

 

Οι τανζανικοί πελάτες έρχονται στην Κίνα να ψάξουν τους κατασκευαστές του εμπορικού εξοπλισμού γυμναστικής. Μετά από να ελέγξουν τον ιστοχώρο μας, σκέφτονται ότι η ποιότητα των προϊόντων μας είναι εξασφαλισμένη, έτσι θέλουν να έρθουν στην επιχείρησή μας να ρίξουν μια ματιά επίτόπου.

 

Μετά από τον Τανζανό ο πελάτης ήρθε στην επιχείρησή μας, όταν επισκέφτηκε τον εξοπλισμό ικανότητας, αυτός μας είπε τις απαιτήσεις του στον εξοπλισμό γυμναστικής, και θέλησε να αγοράσει τον επαγγελματικό εξοπλισμό γυμναστικής. Δεδομένου ότι το χρώμα της γυμναστικής είναι κυρίως μπλε, ήλπισε ότι το χρώμα του εξοπλισμού θα μπορούσε να είναι φωτεινό και υψηλό σημείο. Μετά από τη συνομιλία, συστήσαμε τον εξοπλισμό δύναμης της σειράς δύναμης μητρών στον πελάτη. Το χρώμα του κύριου πλαισίου ήταν μπεζ άσπρο και το μαξιλάρι καθισμάτων ήταν κόκκινο. Μετά από την πλήρη εγκατάσταση, η επίδραση είναι πολύ καλή και ο πελάτης είναι πολύ ικανοποιημένος. Εκτός από κάποιο εμπορικό εξοπλισμό δύναμης γυμναστικής, ο τανζανικός πελάτης αγόρασε επίσης τον εξοπλισμό ικανότητας δύναμης σφυριών, όπως η μηχανή επέκτασης ποδιών, μπροστινή pulldown μηχανή, μηχανή μπουκλών ποδιών ικεσίας και ούτω καθεξής. Ο μεγάλος εξοπλισμός περιλαμβάνει τις μηχανές Smith και τις διευθετήσιμες μηχανές γυμναστικής διασταυρώσεων καλωδίων. Υπάρχει επίσης κάποιος μικρός εξοπλισμός ικανότητας, διευθετήσιμος κοιλιακός πάγκος, πάγκος κλίσεων, επίπεδος πάγκος, ρωμαϊκή καρέκλα και ούτω καθεξής.

 

Οι πελάτες επιλέγουν τα προϊόντα μας, είναι στην επίσκεψη αιθουσών έκθεσης εξοπλισμού ικανότητας, η χρήση του εξοπλισμού ικανότητας, πολύ ικανοποιημένη με τα προϊόντα μας πρίν αποφασίζουν να διατάξουν. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πελάτης εγκωμίασε τα προϊόντα μας και εν λόγω, «αυτό είναι ο καλύτερος εμπορικός εξοπλισμός γυμναστικής. Είστε επαγγελματικός προμηθευτής του εμπορικού εξοπλισμού γυμναστικής». Σαν κατασκευαστή του εξοπλισμού γυμναστικής για 20 έτη, δεν έχουμε χαλαρώσει ποτέ τις απαιτήσεις μας και έχουμε ελέγξει αυστηρά κάθε σύνδεση της παραγωγής για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε εξοπλισμός ικανότητας είναι υψηλής ποιότητας. Ενώ κρατώντας ποιότητα στο μυαλό, επίσης συνεχώς αναπτυσσόμαστε και καινοτομούμε, έτσι ώστε μπορούμε πάντα να παρέχουμε τα νέα προϊόντα για τους πελάτες για να επιλέξουμε από.

 

Πρόσφατα, αυτός ο πελάτης έχει καλέσει επίσης για να ερευνήσει για το νέο εμπορικό εξοπλισμό γυμναστικής, και θέλει να αγοράσει treadmill γυμναστικής τον εξοπλισμό (treadmill precor), μισό ράφι δύναμης, crossfit εξοπλισμός και ούτω καθεξής. Αφότου στέλνουμε την εικόνα στον πελάτη, και ανακοινώνουμε έπειτα τις λεπτομέρειες, ο πελάτης τοποθέτησε άμεσα τη διαταγή. Αυτό δείχνει ότι ο πελάτης έχει τη μεγάλη εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας μετά από την πρώτη αγορά. Φυσικά, laijian Co. εξοπλισμού ικανότητας, ΕΠΕ δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του πελάτη. Εάν θέλετε να αγοράσετε τον εξοπλισμό ικανότητας, εάν είναι πολυ εξοπλισμός γυμναστικής ή τα καλύτερα εμπορικά περιστρεφόμενα ποδήλατα ή περιστρεφόμενα ποδήλατα για το σπίτι, θα παράσχουμε στους πελάτες όλα τα είδη εξοπλισμού γυμναστικής.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας